FŐOLDAL»HÍREK
»A Hajdúböszörmény nyerte a rangadót

A Hajdúböszörmény nyerte a rangadót

2019-04-14 20:15

Haris Tabakovic kezdőként lépett pályára a kis Lokiban - FOTÓKKAL! Igazi rangadót rendeztek vasárnap délután a megyei I. osztályban, ugyanis a DVSC II. a tabella 2. helyén álló Hajdúböszörmény együttesét fogadta a Debreceni Labdarúgó Akadémián.
 
A mai mérkőzésen kezdőként kapott szerepet a tavaly nyáron súlyos sérülést szenvedő támadónk, Hairs Tabakovic. Hatalmas küzdelem zajlott a pályán, mind a két fél nagyon komolyan vette az összecsapást. Az első játékrész hajrájában egy átlövésből megszerezték a vezetést a vendégek, így egygólos előnyből várhatták a második félidőt.
 
A szünet után nagyobb fokozatra kapcsolt a Fikker Ferenc vezette kis Loki, amely szinte végig a hajdúböszörményi térfélen tartotta a labdát. Ami nekünk nem jött össze, az az ellenfelünknek igen, a hatperces hosszabbításban egy kontra után megszerezték második góljukat, kialakítva ezzel a 0-2-s végeredményt.   
 
 
 
Megyei I. osztály 23. forduló
DVSC II. – Hajdúböszörményi TE 0–2 (0-1)
 
DVSC II: Szalánczi – Molnár M., Gafouroglou, Mészáros N., Nagy K. – Pintér Á. (Sármány 72.), Nikitscher (Krajcsó, 95.), Szabó Á. (Tüzes, 63.), Gyönyörű – Burai (Tonhaizer, 55.), Tabakovic (Szutor, 46.)
 
HB

Aktuális hírek, események