FŐOLDAL»HÍREK
»A DVSC ismét csatlakozik a Kék vödör akcióhoz

A DVSC ismét csatlakozik a Kék vödör akcióhoz

2017-12-06 11:00

Idén harmadik alkalommal szervez karácsonyi adománygyűjtést a Debreceni Karitatív Testület.Ebben az évben is adománygyűjtési akciót hirdetett a Debreceni Karitatív Testület. A célja, hogy karácsonyig főként tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat gyűjtenek, amelyeket majd a rászoruló családok kapnak meg.

A kezdeményezéshez ismét csatlakozott a DVSC labdarúgócsapata, de a Debreceni Sportcentrum, a kézilabdások, a vízilabdások, a jégkorongosok és a kosárlabdások is részt vesznek az akcióban. Az esemény tegnapi sajtótájékoztatóján a Loki legendája, Domb Tibor képviselte a klubot.

A 12 literes kék vödröket szerdán már a Sportuszodában és a Jégcsarnokban is megtalálhatják az adakozni vágyók. December 20-ig a gyűjtőpontokon bárki elhelyezheti a tartós élelmiszereket a vödrökben. A csomagokat úgy állítják majd össze, hogy alapvető élelmiszerek mellett édeség is kerüljön bele. Csütörtöktől pedig a Kossuth téren felállított „Add tovább házikóban” ruhát, élelmiszert és játékot  is szívesen fogadnak a testület önkéntesei.


Aktuális hírek, események