FŐOLDAL»HÍREK
»A DVSC és a DEAC sportszerű gesztusa

A DVSC és a DEAC sportszerű gesztusa

2020-01-17 12:10

A gyorskorcsolyázók a Loki-drukkerekre is számítanak.A debreceni Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-bajnokság második napján (január 25. szombat) izgalmas, remélhetőleg magyar sikerrel záruló finálékat is láthatunk a Főnix Csarnokban. Igencsak sportosnak ígérkezik január utolsó hétvégéje, hiszen eredetileg ugyanezen a napon a DEAC kosárlabda csapata 18 órától fogadta volna a Szolnoki Olajbányász együttesét, míg a DVSC 17 órától lépett volna pályára az Újpest FC elleni szezonnyitón.

A kontinensviadal Szervező Bizottsága örömét és köszönetét fejezi ki mindkét debreceni együttes, illetve aktuális ellenfeleik felé, hogy kérésükre a két találkozót más-más időpontban rendezik meg, így nincs akadálya annak, hogy mindkét csapatsportág szerelmesei a Főnix Csarnokban is biztassák a magyar versenyzőket.

Megköszönve a Loki és a DEAC szurkolók rugalmasságát is, a jeges esemény szervezői apró ajándékkal kedveskednek a Főnixbe jövő szombaton délután kilátogató és oda is jegyet váltó első ötszáz drukkernek, akik érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkeznek az UTE, vagy a Szolnok elleni mérkőzésre is, és azt bemutatják a csarnokba való belépéskor.  

Az Eb január 25-i, délutáni programja és a mérkőzések új kezdési időpontja:

Gyorskorcsolya Eb szombat délutáni program:

14:00 – 18:08 óra (többek között) női és férfi 1500 méteres, illetve női és férfi 500 méteres döntők

DEAC – Szolnoki Olajbányász
2020. január 24. (péntek) 19 óra
Helyszín: Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
 
DVSC – Újpest FC 19 óra
2020. január 25. (szombat) 19 óra
 Helyszín: Nagyerdei Stadion
 
fotó: Matey István

Aktuális hírek, események