FŐOLDAL»HÍREK
»A Benedek Elek iskolában járt a Loki

A Benedek Elek iskolában járt a Loki

2017-09-13 14:35

Csősz Richárd, Könyves Norbert és Dombi Tibor képviselte a klubot - FOTÓKKAL!A mai napon tovább folytatódott a suli roadshow, a DVSC a Debreceni Benedek Elek Általános Iskola tanulóit látogatta meg. Ezúttal középpályásunk, Csősz Richárd, támadónk, Könyves Norbert, valamint a Loki legendája, Dombi Tibor képviselte a klubot.

Együttesünket a szokásos izgalommal várták a diákok, akik játékosaink bemutatkozása után kérdéseket tettek fel, majd kezdetét vette a dedikálás.

Ezúttal sem érkezetünk üres kézzel, valamennyi gyermeknek ajándék belépővel kedveskedtünk csapatunk soron következő hazai, szeptember 23-án, 18 órakor kezdődő Puskás Akadémia elleni mérkőzésére. (Jegyek már megvásárolhatók az összecsapásra elővételben ONLINE, illetve a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, amely minden hétköznap 10 és 18 óra között várja az érdeklődőket.)

Továbbá a DVSC marketingigazgatója, Jeney Domokos mint mindig, ismét felhívta a diákok figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából minden gyermek egy-egy fél literes AVE-ásványvizet kapott ajándékba.

FOTÓK!

HB


Aktuális hírek, események