FŐOLDAL»HÍREK
»Online: DVSC-TEVA - Rapid Bucuresti 2-1

Online: DVSC-TEVA - Rapid Bucuresti 2-1

2015-02-07 11:3591. perc: vége a találkozónak, megnyertük a második edzőmeccsünket 2-1-re!

85. perc: a DVSC folyamatosan támad, ám az ellenfél védői mindig résen vannak és tisztázni tudnak, mielőtt nagyobb helyzetet tudnánk kialakítani. 

79. perc: ismét csere, Bódi helyett Sós Bence jön. 

77. perc: cserél a Loki, Tisza Tibor helyett Balogh Norbert a pályán. 

76. perc: Varga József tizenhét méterről lőtt a jobb kapufa mellé. Nagy helyzet volt. 

74. perc: a Rapid háromszor veszélyeztetett egymás után, minden alkalommal blokkolni tudtak védőink, a negyedik próbálkozásuk pedig a kapu mellé ment. 

70. perc: Ferenczi helyett Varga József a pályán.

66. perc: vezet a Loki! Tisza ívelt a bal oldalra Ferenczinek, aki rögtön középre továbbított, majd a tizenhatoson belül érkező Sidibe a kapuba lőtte a labdát. 2-1!

62. perc: az elmúlt percekben mezőnyjáték folyik a pályán, a kapuk nem forognak veszélyben. 

50. perc: Bódi passzolt jobbról középre a tizenhatoson belül álló Ferenczinek, akinek lövése a kapusról a kapu felé pattant, ám egy román védő a gólvonalról kivágta a labdát. Sidibe gólt kiáltott, a játékvezető azonban továbbot intett. 

46. perc: folytatódik a mérkőzés.

45. perc: vége az első játékrésznek. 

40. perc: a félidő második felében a románok kényszerülnek védekezésre és a Loki dominál jobban. Sidibével nehezen bírnak az ellenfél védői, legutóbbi lövése például a bal kapufa mellett kötött ki. 

36. perc: egyenlített a Loki! Selim Bouadla szerzett labdát, majd lépett meg vele a bal oldalon. Középre adta, ahol a tökéletesen érkező Tisza tíz méterről a kapu bal oldalába lőtt. 1-1!  

34. perc: Bódi tört előre, majd húsz méterről lövésre szánta el magát, ám a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. 

30. perc: ismét román helyzet alakult ki, Novakovics azonban könnyen védte a tizenhatoson belülről érkező próbálkozást. Mezőnyfölényben játszik a Rapid, de komolyabb helyzetet nem tudnak kialakítani. Többet birtokolják a labdát, mi pedig gyors kontrákkal próbálunk veszélyeztetni. 

22. perc: a Torpedo Kutaiszi elleni mérkőzéshez hasonlóan itt is hatalmas az iram és rendkívül gyors a játék, újabb gól azonban nem született. 

12. perc: megszerezte a vezetést a Rapid. Egy kontratámadást követően körülbelül tizenkét méterről lőtt a hálóba a románok egyik színes bőrű támadója. Ennél a helyzetnél Novakovics tehetetlen volt. 0-1!

5. perc: Tisza Tibor végzett el szabadrúgást tizennyolc méterre a kaputól. A nagy erejű lövést az ellenfél kapusa bravúrral a kapufára tolta, majd a kipattanót könnyedén szabadították fel a védők. 

1. perc: elkezdődött a mérkőzés.

Edzőmeccs

DVSC-TEVA - Rapid Bucuresti 2-1 (1-1)

Gólszerzők: Tisza (36.), Sidibe (66.)

A DVSC-TEVA összeállítása ezen a meccsen: Novakovics - Ludánszki, Máté, Mészáros, Ferenczi (Varga, 70.) - Bódi (Sós, 79., Vadnai, Bouadla, Szakály - Tisza (Balogh, 77.), Sidibe


Aktuális hírek, események