FŐOLDAL»HÍREK
»Kedvezmények meccsre járóknak!

Kedvezmények meccsre járóknak!

2017-05-16 14:20

A szurkolók ebben a szezonban utoljára élvezhetik az Aquaticum SPA, a DKV illetve az Állatkert kedvezményes szolgáltatásait.A DVSC labdarúgócsapatára május 20-án, szombaton 18 órától az utolsó hazai bajnoki mérkőzés vár a Honvéd ellen, ami egyben azt is jelenti, hogy ezen a hétvégén élvezhetik a szurkolók ebben a szezonban utoljára az Aquaticum SPA, a DKV illetve az Állatkert kedvezményes szolgáltatásait.

A Debreceni Gyógyfürdő péntektől vasárnapig várja az érvényes belépőjeggyel, valamint bérlettel rendelkező Loki-szurkolókat, akiknek az egész napos komplex fürdőbelépő (korlátlan Élményfürdő, Termálfürdő és Szaunák használata) árából 50% kedvezmény jár!

Ez a kedvezmény rajtuk kívül még egy felnőttre és két 6 éven felüli gyermekre vonatkozik a Termálfürdőben, míg az Élményfürdőben az egy jeggyel rendelkezők plusz egy felnőttel és két 3 éven felüli kisgyermekkel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.

A 6000 forintos felnőtt belépő csupán 3000 forintba, az 5450 forintos diák belépő pedig 2725 forintba kerül.

A mérkőzések napján a belépők ingyenes utazást is lehetővé tesznek a futballmeccsre induló, majd hazatérő szurkolóknak a DKV villamos-, autóbusz- és troli járatain.

A Nagyerdei Kultúrpark állatkertje ugyanekkor 25 százalékos akcióval kedveskedik a nézőknek és egy kísérőjüknek.

A drukkerek jogosultságukat mindenütt futball bérletük, vagy napijegyük felmutatásával igazolhatják.


Aktuális hírek, események