FŐOLDAL»HÍREK
»DVSC-TEVA - Peliszter 1-0

DVSC-TEVA - Peliszter 1-0

2015-02-11 14:0090. perc: vége a mérkőzésnek! Megvan a győzelem! 

88. perc: vezet a Loki! Bódi a jobb oldali alapvonal közeléből lőtte vissza a labdát, ahonnan Bereczki Dániel talált a hálóba. 1-0! 

85. perc: Tisza lőtt kapura, de lövése a bal kapufán csattant. 

79. perc: kontrát vitt végig a Peliszter, amely végén a macedón csatár lőhetett, ám Novakovic könnyedén fogta a felé guruló labdát. 

77. perc: az elmúlt percekben sokat állt a játék, ugyanis egyre több a belépő, így hol az egyik, hol a másik oldalon kellett ápolni. 

63. perc: Bódi Ádám a Ferenczitől kapott labdát nagy erővel lőtte kapura, de a védők szögletre tisztáztak. Tisza ívelte középre a pontrúgást, viszont az egyik macedón játékos ismét menteni tudott. 

60. perc: Tisza huszonöt méteres bombája a léc fölött suhant el. 

56. perc: az első félidőhöz képest nem változott sokat a játék képe, továbbra is nagy erőbedobással alakítjuk ki helyzeteinket, ám a Peliszter játékosai foggal-körömmel védekezve vágnak ki minden labdát. 

55. perc: Tisza végzett el szögletet, ami után többször is veszélyeztettünk, de a macedón védők menteni tudtak. 

50 perc: Wittrédi lőtt tizenhat méterről, de lövése elkerülte a kaput. 

48. perc: Loki-helyzettel kezdődik a második játékrész. Bereczki szerzett labdát a bal oldalon, majd Bouadlához passzolt, aki egyből továbbított Bódinak. Ádám nagy erővel lőtt kapura, a kapusról kipattanóból pedig Bouadla lőhetett ismét, de egy magasra ugró védő a gólvonalról menteni tudott.

46. perc: folytatódik a mérkőzés. A félidőben kettőt cserél Kondás Elemér: Slakta helyett Novakovic, míg Vadnai helyett Ferenczi a pályán.  

45. perc: véget ért az első játékrész. Hatalmas fölényben játszik a Loki, a Peliszter mindössze csak kétszer lőtt kapura a negyvenöt perc alatt. Ellenfelünk többnyire védekezik, de így is sikerült kiharcolnunk jó pár helyzetet.

41. perc: Bódi Ádám kissé bal oldalról, húsz méterről végzett el szabadrúgást. A macedón hálóőr védése után Bereczki próbált meg lecsapni a labdára, de a védők még időben tisztázni tudtak. 

39. perc: Tisza jobb oldali szöglete után Varga József háttal a kapunak, látványos mozdulattal ollózott, ám próbálkozása a kapu előterében álló védőkben elakadt.

33. perc: a Peliszter végezhetett el szabadrúgást a kaputól húsz méterre, de Slakta Balázs magabiztosan védett.

26. perc: továbbra is nagy tempót diktálunk, most Bódi a tizenhatos jobb sarkáról lőtt kapura, de a kapus hárítani tudott. 

22. perc: megvolt a Peliszter első lehetősége. A macedón csapat egyik támadója távoli lövésre szánta el magát, de Slakta Balázs résen volt és nagy vetődéssel szedte ki a labdát a jobb alsó sarokból. 

20. perc: Tisza bal oldali beadását a kapus húzta le Bereczki elől. 

18. perc: egyelőre nagyon aktív a jobb odalunk, ismét innen indítottunk veszélyes akciót. Bódi Ádám ívelt a büntetőterület felé, azonban Tisza közelről a léc fölé fejelt. 

12. perc: Bereczki Dániel lódult meg ismét a jobb oldalon, ahol a védők szorongatásából lőtt középre. Tisza rajta volt a labdán, ám az utolsó pillanatban menteni tudott az ellenfél egyik játékosa. 

10. perc: az elmúlt percekben a Loki dominált inkább, teljesen beszorította ellenfelét, jelentősebb helyzet azonban nem alakult ki.

5. perc: Tisza lövésre szánta el magát tizenhat méterről, de a labda a jobb felső sarok mellett hagyta el a pályát.

3. perc: Bereczki a tizenhatos jobb széléről passzolt középre, ahol a berobbanó Tisza hat méterről lőhetett, de a kapus szögletre mentett. A pontrúgást szintén Tisza végezte el, ám a védők könnyedén tisztázni tudtak. 

1. perc: elkezdődött a mérkőzés. 

A mérkőzés játékvezetője Oláh Gábor, míg a két segítője Buzás Balázs és Medovarszki János lesznek.

DVSC-TEVA - Peliszter 1-0 (0-0)

Gólszerző: Bereczki D. (88.)

A DVSC-TEVA csapata a következő összeállításban lép pályára: Slakta (Novakovic, 45.) - Berdó, Máté, Brkovics, Vadnai (Ferenczi, 45.) - Bódi, Varga J., Bouadla, Wittrédi - Tisza, Bereczki


Aktuális hírek, események