FŐOLDAL»HÍREK
»Megnyílt az aréna

Megnyílt az aréna

2014-05-01 23:55

Három püspök felszentelte, Kósa Lajos és Orbán Viktor felavatta az arénát, majd jöttek a meccsek.

Este 8 óra 20-kor elindult a visszaszámlálása két óriási kijelzőn, amelyen hamarosan az is lepergett filmszerűen, ahogy a stadion épült. Ekkor hirtelen megállt az idő 1.30-nál. Bosák Nándor római katolikus, Bölcskei Gusztáv református és Kocsis Fülöp görögkatolikus püspök kivonult a pálya közepére megáldani és felszentelni a stadiont – számol be a dehir.hu.

Majd kivonult a pályára Orbán Viktor miniszterelnök és Kósa Lajos polgármester, akik átadták a létesítményt. Ahogy azt a dehir.hu írja, ezt követően Tóth Vera, majd Heincz Gábor énekelt, miközben a stadiont gyönyörű fények borították el, s a pályát sűrű köd borította el. Látványos volt a Valcer koreográfiája. Miklósa Erika és Sasvári Sándor a Time To Say Goodbye című dalt énekelték, miközben a legfiatalabb generációk is bevonultak a pályára, az aréna nézőterének tetejéről pedig gyönyörű lányok ereszkedtek alá, s hintáztak kötélen. Fellépett még Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Radics Gigi, s a végén Lou Bega.

A kultúrprogramot sportesemények követték. A DVSC piros és fehér csapata küzdött meg egymással, vagyis bármi is történt a pályán, csapat csak egy volt itt: a Loki! A végén a DVSC öregfiúk együttese összecsapott a magyar öregfiúk válogatottal.

FOTÓK A MEGNYITÓRÓL


Aktuális hírek, események