FŐOLDAL»ELSŐ CSAPAT
»Döntetlen a bolgár sztárcsapat ellen

Döntetlen a bolgár sztárcsapat ellen

2014-02-05 18:00

A DVSC-TEVA 2-2-es döntetlent ért el a CSZKA Szófia ellen felkészülési mérkőzésen.


Felkészülési mérkőzésen a 31-szeres bolgár bajnok CSZKA Szófia ellen négy válogatott játékosunk nélkül léptünk pályára a törökországi Belekben. 
 
A kezdeti tapogatózó játék után az első helyzet a Loki előtt adódott: Króner Martin szöglet után fejelt 7 méterről mellé, majd Sidibe csapott le egy eladott labdára, kapura lőtt, de a játékszer centikkel a bal kapufa mellett ment el. A 34. percen megszerezték a vezetést a bolgárok, miután Guido di Vanni 15 méterről a bal alsóba lőtt.
 
A második félidőben új csapattal álltunk fel, csak Novakovics maradt a kapuban. Az 53. percben Dalibor Volas szerzett labdát a kaputól 40 méterre, Szécsi Márkot indította, a fiatal csatár felvitte a labdát, amit továbbított a vele tartó Kulcsár Tamásnak, ő pedig 6 méterről az üres kapuba passzolt. A 64 percben visszaszerezték a vezetést a szófiaiak, ám nem sokkal később ismét egyenlítettünk, amikor Volas remekül ugratta ki Kulcsár Tamást, aki 10 méterről a bal alsóba lőtt.
 
A győzelmet is megszerezhettük volna a végén, ugyanis Volast lerántották a 16-oson belül, a megítélt tizenegyest a sértett végezte el, de a jobb alsóba sarokba tartó lövését a  bolgár kapus kivédte. A 86 percben még volt egy hatalmas helyzetünk, Mihelic passzolt Kulcsárhoz, akinek 8 méteres lövését a kapus bravúrral hárította. A mérkőzést tíz emberrel fejeztük be, mert Berdó Pétert a hajrában kiállították második sárga lap után.
 
A meccs képe és a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna.
 
Edzőmeccs
DVSC-TEVA – CSZKA Szófia 2-2 (0-1)
 
DVSC I. félidő: Novakovics – Króner, Morozov, Mészáros, Vadnai – Kovács Á., Spitzmüller, Ludánszki, Bouadla – Sidibe, Seydi.II. félidő: Novakovics – Brkovics, Máté, Szatmári, Ferenczi – Szécsi M., Zsidai, Berdó, Mihelic – Volas, Kulcsár
CSZKA Szófia: M’Bolhi – Mendy, Milisavljevics (Karachanakov 46.), Iliev, Popov (Galchev 57.)- Faugh-Porret (Z. Iliev 57.), Sündei, Petrov (Kosoko 46.), Chochev (Herrera 57.) – Gargorov, Guido di Vanni (Marcinho 61.)
Gól: 0-1 Di Vanni (34.), 1-1 Kulcsár (53.), 1-2 Gargorov (64.), 2-2 Kulcsár (67.)

Aktuális hírek, események