OTP Bank Liga  31. forduló - 2018-05-19 17:00

Balmazújváros
4-0
DVSC
(1-0)
Helyszín: Balmazújváros , 1808 néző
Játékvezetők: Kassai ( Buzás , Szécsényi )
Események Tudósítás
A megyei rivális Balmazújváros otthonában lépett pályára a DVSC az OTP Bank Liga 31. fordulójában. Kapusunk, Nagy Sándor nem tudta vállalni a játékot, mert erős nyakfájdalomra ébredt, így ezúttal Tomas Kosicky kezdett, de Aleksandar Jovanovicra sem számíthatott a szakmai stáb, mint ahogy Bényei Balázsra sem. 

Nagyon bekezdett a Loki, öt perc elteltével két kapusbravúr kellett ahhoz, hogy ne szerezzük meg a vezetést. Először Könyves Norbert 15 méteres próbálkozását, majd szöglet után Sós lövését védte Horváth László. A 17. percen újabb vendéglehetőség: Varga Kevin bal oldali beadására Barna érkezett, de végül a labda ismét a kapusnál kötött ki. Tíz minutummal később már a hazaiak kerültek helyzetbe, Tomas Kosicky kétszer is remek reflexszel hárított. A 36. percen megszerezte a vezetést a Balmazújváros: egy eladott labdára Andrics csapott le, majd 15 méterről, jobbról a hosszúba tekert. Összességében az első félidő elég nagy iramú volt, mindkét oldalon volt néhány nagy lehetőség, a hazaiak egyet gólra is váltottak. 

A szünetben változtatott Herczeg András, és Ioan Filip helyére Bódi Ádám érkezett. Rosszul kezdődött számunkra a második játékrész, ugyanis növelte előnyét a Balmazújváros. Arabuli a tizenhatoson belül, jobbról passzolt Vajdához, akinek első kísérletét még védte Kosicky, ám a kipattanót közelről a hálóba kotorta a középpályás. Voltak próbálkozásaink, de az újabb gólt ismét a hazaiak lőtték: egy előreívelt labdát Rus fejelte tíz méterről a kapuba. Pontatlanul futballoztunk, és ezt a balmazújvárosiak próbálták kihasználni, több ígéretes helyzetet is kidolgoztak. A 89. percben Arabuli góljával alakult ki a 4-0-s végeredményt. 

Kezdőcsapat

Balmazújváros
Horváth L.
Habovda
Rus
Tamás L.
Uzoma
Vajda
Sigér
Maisuradze
Batarelo
Andrics
Arabuli
Szécsi G.
Haris
Póti
Erdei
Kónya
Zsiga
Kamarás
DVSC
Kosicky
Filip
Kinyik
Szatmári Cs.
Barna
Varga K.
Kusnyír
Tőzsér
Sós
Könyves
Tabakovic
Szabados
Kuti
Mészáros N.
Szekulics
Bódi
Tisza
Takács T.

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
32. Andrics sárga lap
36. Andrics gól
2. félidő
46. Bódi becserélve
46. Filip lecserélve
47. Vajda gól
52. Könyves lecserélve
52. Takács T. becserélve
66. Rus gól
72. Sós lecserélve
72. Tisza becserélve
74. Batarelo lecserélve
74. Haris becserélve
78. Andrics lecserélve
78. Zsiga becserélve
80. Vajda lecserélve
80. Kamarás becserélve
88. Arabuli sárga lap
89. Arabuli gól
90. + 2. Varga K. sárga lap