FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Sokkal nagyobb az iram

Sokkal nagyobb az iram

2013-03-01 07:37

Kuti Krisztián beszélt arról, hogy mi a különbség az első- és a másodosztály között.


Kuti Krisztián, a DVSC-TEVA saját nevelésű fiatal játékosa örül, hogy az első keret tagja maradt. A szélső védő a Naplónak beszélt arról is, hogy mi a különbség az első- és a másodosztály között.
 
Január elején váratlanul ért bennünket, hogy a kis Lokitól az első gárdához irányítottak minket, most még nagyobb az örömünk, mert tavasszal is maradhatunk a kerettel – mondta a megyei lapnak a három Magyar Kupa-derbin és több felkészülési meccsen is szerepet kapó futballista. - Hogy mi a különbség az első és a másodosztály között? Sokkal nagyobb az iram, taktikailag érettebb játékosok alkotják a csapatokat, végig nagyon kell figyelniIgyekszem minél jobban teljesíteni, ha lehetőséghez jutok, úgy gondolom, a futással nem lesz gondom, mert fizikailag terhelhető vagyok, de a taktikai és a technikai repertoáromat bővítenem kell majd.

Szombaton 14 órától a Kecskemét otthonában játszik a DVSC-TEVA, az ifjú játékost erről is kérdezték.

Jól ment a csapatnak a felkészülés során, szerintem képes a gárda az első három hely valamelyikét megszerezni a szezon végén, sőt, a bajnoki címről sem mondunk le, míg létezik a matematikai esély. Kecskeméten is támadólag kell fellépnünk, mert idegenben is a három pont megszerzésére törekszik a társaság.

Aktuális hírek, események