FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Rene Mihelic is a Lokiban folytatja

Rene Mihelic is a Lokiban folytatja

2014-01-25 21:12

A szlovén válogatott középpályás négyéves szerződést kötött.


Több mint egy hete készül a DVSC-TEVA együttesével Rene Mihelic, aki eddigi pályafutásával és a Debrecenben nyújtott teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot, illetve a klubvezetőséget. A 25 éves játékos a mai napon négyéves szerződést kötött klubunkkal.
 
Rene Mihelic 17 éves korában mutatkozott be a szlovén első osztályban. Öt éven keresztül volt a Maribor játékosa, 134 meccsen lépett pályára és 19 gólt rúgott. Az eligazolása előtti időszakban ő viselte a csapatkapitányi karszalagot.
 
Huszonkét éves volt, amikor a portugál élvonalban szereplő CD Nacional csapatához szerződött, 35 mérkőzésen játszott, egy gólt rúgott. Tavaly tavasszal kölcsönben szerepelt a Levszki Szófia együttesében, itt kilenc találkozón egy gólt szerzett. Októberben igazolt a szlovén bajnokság második helyezettjéhez, az NK Zavrchoz, amelynek színeiben az utolsó hat mérkőzésen lépett pályára.
 
A Maribor és a Nacional színeiben összesen 25 nemzetközi meccsen kapott szerepet, és ötször talált az ellenfelek hálójába.
 
A szlovén U21-es válogatottban 19-szer szerepelt, és 7 gól fűződik a nevéhez. Háromszor a felnőtt nemzeti csapatban is pályára lépett.
 
Rene Mihelic támadó típusú játékos, aki a középpálya két szélén és középen is képes jó teljesítményre.

Aktuális hírek, események