FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Kuti Krisztián: Minden rajtam múlik

Kuti Krisztián: Minden rajtam múlik

2013-01-31 10:42

Saját nevelésű védőnk az első csapatnál igyekszik meghálálni a bizalmat.


Kuti Krisztián - több más saját nevelésű fiatallal együtt - az első csapattal kezdte el a felkészülést. A 20 éves tehetséges játékos védőként és középpályásként is bevethető. Nagyon örül a lehetőségnek, igyekszik bizonyítani és meghálálni, hogy bizalmat szavazott neki a szakmai stáb.
 
Január elején vált biztossá, hogy az első csapattal kezdem a felkészülést – kezdte Kuti Krisztián. - Nagyon örültem neki, igyekszem bizonyítani és meghálálni a bizalmat, hogy itt edzhetek, ami egyébként nagy motiváció számomra. Mindent megteszek, hogy itt is maradhassak az első keretnél. Persze tisztában vagyok vele, hogy idő kell a csapatba kerüléshez, de ezért küzdök minden nap, és remélem, egyszer eljön az időm. Minden rajtam múlik.

Kuti Krisztián a DUSE-ban kezdett, majd 2006 nyarán Szalánczi Tamás áthozta a Lokihoz. A többiekhez hasonlóan végigjárta a korosztályos csapatokat, míg végül az NB II-es kerethez került. Elmondása szerint elsősorban szélső hátvédként (bal és jobb oldalon egyaránt) szokott szerepet kapni, de középső középpályásként is gyakran futballozott korábban.
 
- Az idei felkészülési mérkőzések közül csak a Kassa ellen tudtam pályára lépni, mivel utána kisebb sérüléssel bajlódtam. Szerencsére már minden rendben, kifejezetten jó állapotban érzem magam, az edzőmeccsen is úgy éreztem, hogy bírom a tempót.
 
Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: - Ő is a tehetséges fiatalok egyike, inkább védekező típusú játékos. Amit tudni kell róla, hogy gyors, nagy munkabírású, agresszív, és rengeteget tud dolgozni. Technikai megoldásokból is elég jó százalékban veszi ki a részét.

Aktuális hírek, események