FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Kondás Elemér elégedett a hozzáállással

Kondás Elemér elégedett a hozzáállással

2011-09-22 10:11

Egy lelkesen futballozó ellenfelet győztünk le - mondta a Loki vezetőedzője.


A Loki folytatta remek szereplését, tegnap a Magyar Kupát is sikerrel vette, hiszen 5-1-re győzte le a Kazincbarcikát. Kondás Elemér vezetőedző kiemelte, hogy a játékosok nagyon jól álltak hozzá a mérkőzéshez.
 
Az volt a célunk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést és továbbjussunk. Nagyon jól álltak hozzá a srácok, már az első félidőben sikerült tetemes előnyt szereznünk, és egy lelkesen játszó ellenfelet győztünk le – mondta a mérkőzésről Kondás Elemér, akinek kellemes gondjai vannak, hiszen remekelnek a csatárok. Kulcsár Tamás Kazincbarcikán három gólt szerzett, Nikolic kettőt és ott van még Adamo Coulibaly, aki legutóbb a Paks ellen a mérkőzés egyik legjobbja volt, emellett felépült az észt válogatott támadó, Vjatseslav Zahovaiko, ám a pályán egyszerre általában csak két csatár van.
 
- Valóban kellemes gond, hiszen a tegnapi öt gólból mindet csatárok szerezték, de Kulcsáron és Nikolicon kívül voltak még jó teljesítmények – reflektált szakvezetőnk. - A győzelemhez több ember kell, a mérkőzést a csapat nyerte meg, tehát az egy dolog, hogy támadók rúgták a gólokat, de kellettek hozzá a többiek is. Persze jó, ha a csatárok eredményesek, hiszen elsősorban ez a feladatuk.

Aktuális hírek, események