FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Íme a Loki kerete

Íme a Loki kerete

2013-02-28 10:36

Öt fiatal, saját nevelésű játékossal bővült a DVSC-TEVA NB I-es kerete.


Mint ismert, az év elején öt fiatal, saját nevelésű játékosunk (Szécsi Gergő, Szécsi Márk, Engel Alex, Gál Mátyás, Kuti Krisztián) kezdte el a felkészülést a DVSC-TEVA első csapatával, és mindannyian tagjai is maradtak az NB I-es keretnek.
 

Mint megtudtuk, NB II-es keret tulajdonképpen nem is lesz, az első csapatból visszajátszók, illetve ifi labdarúgók lépnek majd pályára a másodosztályú meccseken. Akik eddig a kis Lokihoz tartoztak, vagy a Létavérteshez vagy az első kerethez kerültek.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, átszervezések lesznek a másod- és harmadosztályú küzdelemsorozatban.  A DVSC-DEAC NB II-ben szereplő együttese mindenképpen búcsúzik, ugyanis az NB I-es klubok második csapatai a versenykiírás értelmében nem lehetnek az egycsoportos másodosztályú mezőny tagjai. Az NB III Tisza-csoportjában szereplő Létavértesnek ellenben fontos lenne az első ötben végezni, hiszen az eddigi hat NB III-as csoportból a következő szezonban már csak három marad, és csak az első öt helyezett marad biztosan bent, míg a két legjobb 6. osztályozót játszik a megyei bajnokokkal, a többiek pedig kiesnek a megyei bajnokságokba.

Aktuális hírek, események