FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»A Kisvárdát fogadta a Loki

A Kisvárdát fogadta a Loki

2014-01-25 13:58

A zord időjárással is meg kellett küzdenie a csapatoknak. A második találkozó elmarad!


A Kisvárda ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. Bár reggelre elég nagymennyiségű hó fogadta Debrecen lakosait (is), a pályamunkások hajnaltól kezdődő áldozatos munkájának köszönhetően a mára tervezett első meccset meg lehetett rendezni. Azért az erős széllel, a folyamatos havazással és a nagy hideggel meg kellett küzdeni a játékosoknak.
 
A Loki nagy elánnal kezdett, szinte végig az ellenfél térfelén folyt a játék, ugyanakkor a Kisvárda kontrából két nagy helyzetet is kidolgozott, Nenad Novakovics mindkétszer védett. Több lehetőség azonban a DVSC-TEVA előtt adódott. Brkovics fejese centikkel ment mellé, de Kulcsár Tamás és Dalibor Volas is betalálhatott volna. Rúgtunk gólt is, de les miatt nem adta meg a játékvezető. A végén Rene Mihelic került helyzetbe, de az utolsó pillanatban felszabadítottak a vendégek.
 
A második félidő elején a csereként beállt Kertész Tamásnak volt két ígéretes lehetősége. A 65. percben a vendégek váratlanul vezetést szereztek: Üvegest ugratták ki, aki a bal alsó sarokba lőtt. Az utolsó öt percben Lázár Pál fejelt a kapufára, illetve Volas előtt adódott nagy helyzet, de kimaradt.
 
Időközben eldőlt, hogy a folyamatos havazás következtében irreálissá váló körülmények, és a sérülésveszély miatt a Létavértes elleni edzőmeccs elmarad.
 
Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Kisvárda 0-1 (0-0)
 
Debrecen. Vezette: Solymosi.
DVSC: Novakovics – Lázár, Brkovics, Mészáros (Szatmári), Korhut – Mihelic, Zsidai (Berdó), Bouadla, Szakály – Kulcsár (Kertész), Volas
Kisvárda: Nacsa (Petranics) – Kornutyák (Bodnár L.), Bognár (Hegedűs), Mboussi (Hidi), Fodor (Molnár R.) – Miskolczi, Venczel, Nagy B. (Varga A.), Popovics (Oláh D.) - Irhás (Brankovics), Üveges (Farkas M.)
Gól: Üveges (65.)

Aktuális hírek, események